naar inhoud

BENOveer jij mee?

Foto BEN renovatie.jpg Logo Interreg Shine-outline without frame.jpg

Wil je grondig energiezuinig renoveren en weet je niet waar aan te beginnen? IOK en Kamp C willen de komende drie jaar 100 Kempense gezinnen helpen die hun woning ingrijpend willen renoveren. BENOveren staat voor 'beter renoveren': renoveren met hogere ambities op vlak van energieprestaties en met de diverse renovatiestappen in de meest logische volgorde.

Welke ondersteuning mag je verwachten?

Een renovatiecoach van Kamp C, het provinciaal steunpunt duurzaam bouwen en wonen in onze regio, komt bij je langs en bekijkt de huidige staat van je woning. De renovatiecoach bekijkt mee welke werken prioritair zijn en helpt bij de opmaak van een stappenplan. Nadat je zelf bij verschillende aannemers offertes hebt opgevraagd, krijg je advies over deze offertes en de loop van de werken. De renovatiecoach is het aanspreekpunt voor al jouw vragen tijdens het renovatieproces.

Wat wordt er van jou verwacht?

Wie inschrijft op dit gratis ondersteuningsaanbod, engageert zich om in de loop van de komende drie jaar zijn/haar woning ingrijpend te renoveren. Bovendien word je een ambassadeur in een campagne bedoeld om ook andere gezinnen in je gemeente aan te zetten tot ingrijpende renovatie (vb. via ervaringsuitwisselingen, kennisdeling, opendeurdagen…).

Interesse? Schrijf je hier in!

Heb je interesse en ga je in de loop van de komende 3 jaar ingrijpend renoveren, schrijf je dan in via het e-formulier. Binnen de twee weken na inschrijving nemen we contact met je op.

Meer info?

Voor meer info over het project kan je terecht op T 014-56 42 57 of duurzaamheidsteam@iok.be.

 

Deze actie kadert binnen SHINE, een project gesubsidieerd door Interreg 2 Zeeën en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling. SHINE staat voor 'Sustainable Houses in Inclusive Neighbourhoods' en heeft als doel om burgers te ondersteunen bij het energiezuiniger maken van hun woningen. Meer informatie over het project kan je via deze link.
foto