naar inhoud

Woensdag fietsdag

logo Woensdag Fietsdag 2_0.jpg

Go with the Velo!

Sneller, handiger, gezonder, hipper, goedkoper … fietsen heeft niets dan voordelen. Dat weten we allemaal. Toch trappen we nog te weinig. Te nat, te onhandig, te zweterig, en ‘Ik heb wel een auto hé!’, halen het nog vaak van ons gezond verstand. Menselijk? Oh ja. Wenselijk? Iets minder. Want de files worden er niet kleiner op. En de lucht niet gezonder.

Alle remmen los op woensdag

Woensdagfietsdag.be wil van fietsen een gewoonte maken. Want één dag per week op de trappers, maakt al een groot verschil. Voor de mobiliteit, het milieu, maar in de eerste plaats voor jezelf. Als een gazelle schiet je alle filefans voorbij, veilig in je hippe fietsplunje. Parkeerplaats? Overal. Lageemissiezones? Laat maar komen. En die coureursbenen en fietstaille krijg je er zomaar bij. De echte VeloVedet? Dat ben jij.

Schrijf je in op woensdagfietsdag.be

En word lid van het grootste fietspeloton van Vlaanderen! Verzamel beloningsbadges, tips en leuke prijzen, en supporter voor je favoriete mascotte. Vijf bekende ambassadeurs trappen de campagne op gang en trekken jouw supportersploeg. Deel je ervaringen via #GoWithTheVelo en breng Vlaanderen op de hoogte van je fietsexploten. Alle remmen los!

Alle info op woensdagfietsdag.be of via de milieudienst, T 014 50 78 44 of milieudienst@herenthout.be.

foto