naar inhoud

Koop een woonmeter en bespaar op je energiefactuur

Foto woonmeter.jpg

Wat is een woonmeter?

De woonmeter is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk toestel dat de temperatuur en luchtvochtigheid in huis meet. Een te hoge luchtvochtigheid leidt tot hogere stookkosten. Vochtige lucht opwarmen kost immers meer energie dan het opwarmen van lucht met een goede luchtvochtigheid. En een hoge luchtvochtigheid werkt ook schimmelvorming en gezondheidsproblemen in de hand.

Ook een te hoge of te lage (bij afwezigheid) temperatuur geeft onnodige stookkosten. De temperatuurweergave van veel thermostaten is na enkele jaren gebruik niet meer nauwkeuring. De woonmeter geeft je een juiste inschatting in een oogwenk.

Een goed binnenklimaat kent dus vele voordelen. Bij elke woonmeter krijg je tips om tot de juiste luchtvochtigheid en temperaturen in huis te komen.

Groepsaankoop

In oktober en november organiseert de stad Geel een ‘groepsaankoop woonmeters’. Voor de verlaagde prijs van 11 euro per stuk koop je een woonmeter aan de onthaalbalie van het gemeentehuis.

De lage prijs van de woonmeters werd bekomen via een groepsaankoop. De verkoop van de woonmeters loopt van maandag 15 oktober tot vrijdag 30 november. Heb je interesse? Ga dan snel  langs het gemeentehuis want de voorraad is beperkt.

foto