naar inhoud

Voor 12-jarigen: Buzzy Pazz jaarabonnement -25%

Knipsel.PNG
Gemeente betaalt 25% van de kostprijs
Het gemeentebestuur wil de inwoners blijven aanmoedigen om het openbaar vervoer te gebruiken. Duurzame mobiliteit en zorg voor het milieu liggen ons nauw aan het hart.

Voor 12-jarigen: Buzzy Pazz jaarabonnement

Vorig jaar sloot de gemeente een overeenkomst af met De Lijn.  Woon je in Oud-Turnhout en word je dit jaar 12 jaar, of ben je ouder dan 12 jaar en ga je na de zomervakantie voor het eerst naar het secundair onderwijs, dan kan je genieten van 25% korting op je Buzzy Pazz jaarabonnement. Die korting wordt gedragen door het gemeentebestuur Oud-Turnhout.

Met een Buzzy Pazz abonnement kan je onbeperkt op stap gaan met bus of tram van De Lijn. Het gemeentebestuur Oud-Turnhout helpt graag met je aankoop.  De actie is geldig voor Buzzy Pazz jaarabonnementen. De startdatum van jouw abonnement ligt tussen 1 en 30 september.

Wens je informatie over abonnementen met een andere geldigheidsduur, startdatum of voordeelformule, neem dan contact op met de dienst Abonnementen van De Lijn via abonnementen@delijn.be.

Aanvraag van je Buzzy Pazz abonnement

Op de website van de gemeente of op eenvoudig verzoek bij de dienst mobiliteit vind je een antwoordblad met de voorwaarden en werkwijze om jouw Buzzy Pazz met korting aan te vragen. Je betaalt bijvoorbeeld slechts 146,25 euro in plaats van 195,00 euro voor een Buzzy Pazz jaarabonnement.

De gemeente past immers de andere 25% bij.

-- www.oud-turnhout.be ( > Leefomgeving)

-- gemeentehuis - dienst mobiliteit

foto