naar inhoud

Energiemeester zoekt gezin

2017_05_03_energiemeesters_2.jpg 2017_05_03_energiemeesters_6.jpg EM_Thermostaat_url.png Logo Interreg Shine-outline without frame.jpg

Vraag een gratis huisbezoek aan en bespaar energie

Wil je thuis graag energie besparen maar weet je niet hoe? Weet je niet precies hoe je kamerthermostaat werkt? Ligt jouw verbruik te hoog en weet je niet waarom?

Met al deze vragen kan je gratis terecht bij een energiemeester in jouw buurt. Momenteel staan een 40-tal energiemeesters klaar voor je. De kans is groot dat er ook in jouw gemeente een energiemeester actief is. Een energiemeester is een expert in het besparen van energie. Op jouw vraag komt hij/zij een aantal keer bij jou thuis op bezoek en helpt jou kosteloos om thuis energie te besparen als je zelf niet goed weet hoe eraan te beginnen.

Wil je graag hulp van een energiemeester, vul dan dit e-formulier in. Heb je graag meer info: bel dan naar Kamp C op 014-27 96 50.

Wil je enkel tips bij het optimaal instellen van je verwarming.? Dan heb je voldoende met een éénmalig bezoek van een Vriend van de Thermostaat. Dit vraag je aan op www.vriendvan.be

Word zelf energiemeester

Misschien ben je geïnteresseerd om zelf energiemeester te worden en gezinnen in jouw buurt te helpen om thuis energie te besparen? Meer info vind je op deze pagina .

 

Weet dat de energiemeesters vooral het energiegebruik bekijken. Vragen die meer richting renovatie of aanpassing gaan, verwijzen zij waarschijnlijk door naar onze energieadviseurs van Kamp C. Mocht je naast de energievragen ook nog andere renovatie/aanpassingsvragen hebben. Dan is jouw vraag zeer welkom aan één van onze adviseurs. Zij zijn te bereiken op 014 27 96 50 of via bouwadvies@kampc.be.

Promotiemateriaal

Onderaan deze pagina kan je een digitale versie van de poster en flyer downloaden.

 

Deze actie kadert binnen SHINE, een project gesubsidieerd door Interreg 2 Zeeën en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling. SHINE staat voor 'Sustainable Houses in Inclusive Neighbourhoods' en heeft als doel om burgers te ondersteunen bij het energiezuiniger maken van hun woningen. Meer informatie over het project kan je via deze link.
foto